måndag 6 juni 2016

Veckanst tipskung: Moi...


Det är inte alltid man vill bli veckans tipskung och jag önskade hellre att Kjell Leander fått in sitt kryss när det ljusblåa laget mötte BP men så blev det inte så nu blev det jag som fick fyra rätt..

Töcksforskollen: Töcksfors förlorade borta mot Lidköping med 0-3, ett lag som nu obesegrade toppar serien. Nästa vecka så ställs våra värmländska vänner mot Mossens BK som ligger ovanför det streck som Töcksfors ligger under så det är en riktig sexpoängsmatch där det nu skiljer tre poäng mellan lagen och där kan inte Töcksfors räkna med någon hjälp av målskillnaden för Mossens BK har -3 där Töcksfors har -20..

Division ett norra Svealand är ett riktigt ormbo om man kollar på undre halvan där Bele Barkarby, Tierp, Ornäs och Huge alla har sju poäng att jämföra med det ljusblå lagets åtta och gurkorna har ju nu två svåra matcher. De kan om det vill sig illa hamna under strecket innan de möter lättare motstånd men det finns ju inget lätt motstånd i den här serien..

Hur man löser det med bilder? Jo, man tar en bild från BP:s match mot ett ljusblått Tierp där Tierp-spelaren är så suddig att man skulle kunna ta henne för en Gideonsbergs-spelare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar