onsdag 8 juni 2016

Årets tuffaste motstånd...


För någon vecka sen så mötte de ljusblå Gustafs och hade ledningen mot dem både en och två gånger men de föll till slut med 2-3 och ni ikväll så möter våra kära ljusblå gurkor Bollstanäs laget som i förra omgången slog just Gustafs med 5-1 så det är inte svårt att kalla det här för det svåraste motståndet hitintills. Gustafs fick in bara ett mål men jag ska ändå ta med mig ett konfettirör och förvänta mig ljusblå mål. Bollstanäs ramlade ju ur Elitetten och har säkert ett återtåg i tankarna något som de säkert få göra upp med Gamla Uppsala om ett lag som de besegrades av i första omgången med 2-0 och som de ligger två poäng bakom. Gustafs har också en oavgjord i fatet då de i andra omgången spelade oavgjort mot Ljusdal som är årets överraskningslag men sen är det idel vinster för 08-orna då de vann med 5-2 borta mot Ornäs, 5-1 hemma mot Huge. 3-2 borta mot Bele Barkarby i en oväntat målmässigt jämn match, 6-0 mot Djursholm, 3-1 borta mot Tierp.

Gamla Uppsala stängde ytor och red ut stormen men jag vet inte vad som skulle kunna stoppa Bollstanäs och Ljusdal fick lägga sig på defensiven efter sina två mål och lyckades få med sig poäng. Det skulle krävas ett mirakel men man måste gå ut och ha en positiv inställning för annars är det bara att lägga ner och det krävs av oss på läktaren också..

Huge tyckte Gävle Dagblad spelade bra mot Bollstanäs men två slumpmässiga må l och en straff sänkte dem och Bollstanäs tyckte de var lite slarviga men kom igång och då rullade målen in och det blev ju hela fem stycken efter att de växlat upp genom att höja bolltempot och bli bättre när de vann boll mot Huge och det lyckades ju. Bollstanäs tränare var inte nöjd efter matchen mot Bele Barkarby då de skulle vunnit med större siffror och där BB satte sina chanser. Ja, det är något de ljusblå måste göra, ja man måste ju drömma lite. För Tierp så tröt orken efter de haft ledningen efter första men då höjde Bollstanäs tempot och de kunde inte stå emot längre fast de kämpade stenhårt.

Ja, det är ingen positiv bild som målas upp i ens hjärna men bollen är ju rund...

En spelare att se upp med är Malin Engdal som leder skytteligan med sina 9 mål varav en på straff..

Vi får hoppas att någon ljusblå spelare får jubla som Hammarbyaren på bilden som gjorde mål mot Bollstanäs för något år sen och är tagen från en Hammarbyblogg som heter Isopeter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar