lördag 18 mars 2017

Lagen i årets serie: Enskede...


Om Enköping väckte gav mig ett leende på läpparna så rynkar ordet Enskede mer min panna men det gör det ju desto intressantare att skapa en bild av dem och där får ni hänga med..
Det blev till att börja leta på SvFF:s hemsida bara för att upptäcka att det var ännu en serietvå som gått upp och det gjorde de i division två mellersta Svealand där de med sina 37 poäng hamnade bakom Tyresö FF som bara förlorade en match och fick ihop 51 poäng. Enskede fick kvala och om man jämför dem med Enköping så hade de färre oavgjorda då de bara spelade en oavgjord match men förlorade hela fem matcher. Ja, det är väl hela världen men det visar på en lite svaghet för om man ångat på i sin serie så är förutsättningarna bättre. Trea i serien kom Triangeln med 34 poäng..

Är ju alltid lite nyfiken på säsongen innan, Den första förlusten kom i den första omgången då Triangeln vann med hela 5-0. Jag tror nog ingen då tänkte att de skulle ta sig upp men Enskede ville annat. I tredje omgången så förlorade de mot Bajen DFF med 4-3. Kollar man på de första matcherna så var det väldigt mycket mål både bakåt och framåt. Efter fyra omgångar så hade de släppt in 13 mål och gjort 15 och efter fem omgångar så hade de gjort 20.
I sjätte omgången så föll de mot Lidingö med 3-2 bara för att i omgången efter tvåla till de samma med hela 6-2. Nästa förlust kom omgången efter de föll mot IK Tun med 2-1 och för att se spela säsongens enda oavgjorda mot Stuvsta IF där matchen slutade 1-1.
I returen mot Triangeln så blev det förlust med 2-1 och med samma siffror så föll de i omgången efter mot de blivande seriesegrarna. Ser man resten av serien så vann de med både större och mindre siffror..

Totalt så gjorde de 51 och släppte in 30 mål. 22 av dessa mål gjordes av Emelie Olsson som verkar vara den dominerande målskytten i laget för den som hade gjort näst mest mål hade gjort sex...

Känner mig faktiskt inte nöjd med denna kunskap utan jag blev nyfiken på hur deras säsong innan var den säsongen som de trillade ur division ett södra Svealand genom att klart hamna under strecket med sina 19 och där P18 ovanför strecket hade 10 poäng mer, Bakom sig så hade de Rynninge med 13 poäng och Forsby med 11...

Säsongen innan så kom de femma i samma serie bara tre poäng bakom BK30 så de har verkligen rasat. Vi får väl se hur det går att etablera sig igen...

Nya spelare inför säsongen är Ida Nordmark som beskrivs som en talangfull mttfältare och Alexandra Nyeröd som återvänder från Boo FF..

Bild: Stockholm Direkt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar