fredag 8 januari 2016

Snart är det dax igen: Forsby...


Har precis kommit hem efter att ha sett en "In the heart of the sea" och som bygger på berättelsen bakom "Moby Dick" och väl hemma efter att ha cyklat i vinterkvällen så är jag sugen på att fortsätta gå igenom division två mellersta Svealand och om vi följer bokstavsordningen så har vi kommit till en gammal bekant, nämligen Forsby från Köping.

Forsby är ett lag som har blivit bättre och bättre så länge jag följt dem och det är de har råkat att befinna sig i samma serie som de ljusblå och även när de har legat i division ett. Mitt första Forsbyminne som sitter kvar måste väl vara när Forsby behövde ta poäng av något bättre lag för att de ljusblå skulle ta seriesegern och sportchefen i det ljusblå laget ( har glömt namnet nu men det var under Erik Acar-tiden ) hade härjat på den matchen om att de behövde ta poäng men fått till svar att de ljusblå allt skulle få ta sina egna poäng. På den tiden så slog de inte de ljusblå men förra gången de låg i samma serie så snuvade de de ljusblå på poäng och var riktigt vassa framåt.

Nu har det trillat ut ettan och det är det laget som jag på förhand fruktar men mycket har hänt på ledarsidan och kanske på spelarsidan också. De åkte ut med att bara plockat elva poäng då de släppte in 76 och gjorde 22 mål. Deras poäng kom från att ha spelat oavgjort 0-0 mot VIK i den andra omgången, dito mot Örebro SK Söder i den tredje omgången, vunnit med 2-0 borta mot P18 i den femte omgången,oavgjort 1-1 mot VIK i den tolfte omgången, oavgjort 1-1 mot Boo FF i den artonde omgången, vunnit med 2-1 hemma mot Brommapojkarna i den tjugonde omgången och till slut spelat 3-3 mot Rynninge i den sista omgången..

Flest mål gjorde Linn Eriksson med 5 följt av Agnes Toresson och Julia Nilsson med tre var. Den gamla ljusblå favoriten Agnes Gustafsson gjorde ett...

På deras hemsida så berättar de om två nyförvärv dels Matilda Eriksson som spelar i backposition och närmast kommer från Hällbybrunn och dels Sandra Sjöberg som kommer från Arboga Södra och har spelar i många olika positioner...

Bilden är från deras hemsida och är från en match mot Örebro SK Söder..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar