lördag 23 januari 2016

Ljusblått vidare i futsal-SM...

De ljusblå tog sig i Hedemora vidare i Futsal-SM efter två raka segrar dels mot Valbo FF med klara 3-0 där målskyttet lossnade i den klassiska ketchupeffekten efter mål av Elin Gunnarsson i den 26:e minuten, av Cecilia Bahar i den 28:e och till sist av Elvira Gustafsson i den 29:e matchminuten.
I en lite jämnare match mot Korsnäs där de ljusblå drog det längsta stråt genom att vinna med 4-3 och där målskyttet drog igång tidigare med mål av Josefine Dahlin redan i den 2:a minuten och där Izabelle Lundkvist två minuter senare ökar på ledningen till 2-0 och där Matilda Åhle´n drygar ut ledningen till 3-0 efter ytterligare två minuter, men så vaknar Korsnäs till och och reducerar till 3-1 i den 12:e minuten, 3-2 i den 20:e minuten och i den 35:e minuten så kvitterar de till 3-3 men  två minuter senare så kan Elin fastställa slutresultatet till 4-3.
Ett stort grattis önskar Gideonsbergbloggen!!!!