torsdag 15 januari 2015

Nej, nu har det stått still väl länge..


Det är väldigt lugnt nu och det återspeglar sig på den här bloggen men det finns något i röret och det är SM-kvalet i futsal som är i antågande i helgen och det spelas i Mockfjärd. I samma grupp som de ljusblå hjältarna så återfinner vi Gustafs GOIF och Örebro SK Söder. Detta är två lag som de ljusblå har mött i vanlig fotboll, dels i norrettan och dels i division ett södra Svealand. När det gäller fotboll på gräs så är Gustafs lite på dekis om man jämför med fornstora dar eller dekis och dekis, de siktar uppåt precis som de ljusblå. Örebro SK Söder är på toppen och har aldrig spelat så bra tidigare på fullstor plan då de nu denna säsong som var tog sig ända till kvalet till Elitettan. Men nu är ju inte futsal och fotboll samma sak men man ser att talangen finns där.
Örebro SK Söder tog sig vidare genom att besegra Sturehof med 2-1 efter förlängning i kvartsfinal och i semifinal så ställdes de mot Garphyttan som besegrades med klara 4-1. I finalen så mötte det ny blivna division ett laget Rynninge som besegrades med 2-1 förra veckan.
Gustafs GOIF har varit klara sen slutet av november då de slog Smedjebacken med 3-1, IFK Mora med 5-1, Avesta med 8-0, Korsnäs med 3-0 och till slut de ljusblås nya lekkamrater Falu FK med 1-0. Det här med att de har varit klara så länge, kommer det att göra att de är lite ringrostiga? Det återstår att se men det känns verkligen som allt skruvas upp en nivå. Må bästa lag vinna och för min egen del så önskar jag att det är ett ljusblått...
Foto: Örebro SK Söders hemsida...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar