onsdag 18 september 2013

Gideonsberg i serieledning...

Det var lite division ett känsla att få se Gideonsberg spela sin match i division tre mot Romfartuna och den började med tryck från det ljusblå hållet och den enda gången bollen hamnade på hemmalagets planhalva var då den spelades tillbaka till backlinjen. Redan efter sju minuter så gör Ellen Sandström 1-0 genom att skjuta ribba och in från straffområdesgränsen. Romfartuna repar sig lite efter ett tag, men det är fortsatt Gideonsbergsdominans fast spelet inte är av det effektivaste slaget, men ju längre halvleken går ju hetare blir målchanserna. De hittar tillbaka till sitt spel även om jag i halvtid hör det pratas om att de slutade röra på sig så att de hittade ytor. I den 33:e minuten så skjuter Darja Anderssson in bollen längs marken från straffområdesgränsen till en 2-0 ledning och fyra minuter senare så gör Tova Eriksson 3-0 då hon lite utifrån också lågt skjuter in bollen och det var nog en liten målvaktstabbe av det slaget som när Gideonsberg släppte in VIK:s ledningsmål förrförra veckan. Precis innan domaren blåser av halvleken så skjuter Izabell Rydell upp bollen i krysset.  I den andra halvleken är det total Gideonsbergsdominans och i den 54:e minuten så framspelas Elvira Gustafsson snyggt fram och kan göra 5-0 från nära håll och 6-0 kommer gem minuter senare då jag tror det var Moa Godesparr (det ropas i alla fall ”Bra Moa”) spelar fram Izabell som kan springa ifrån backlinjen och göra 6-0. I den 78:e minuten så fastställer Ellen slutresultatet till 7-0 efter det att Izabell spelat in bollen från högerkanten.