måndag 25 juli 2016

Jämt skägg men vinsterna måste att börja komma..


Det var med spänning som jag gick in igår och kollade resultatet för den ljusblå matchen mot Huge. Dels var det intressant att se resultatet då det blev 3-0 i första mötet och dels skulle det vara intressant att se laguppställningen då det kommit många spelare på VIK och min undring var hur det skulle påverka för det är ju inte lätt att slå ihop två lag till ett.
Såg att Huge vann med 1-0 och idag på morgonen så kunde jag se att det var Emma Gabrielsson som gjort Huges mål på straff i den 73:e minuten.
Nu ska vi kolla på laguppställningen där det fanns mycket intressant att se och konkurrensen om platserna har ju hårdnat då truppen med bra spelare har ökat. Hoppas att ingen ledsnar och att det blir ett andralag till nästa säsong.
Nya spelare från start var Malin Kuul från start, den ex-ljusblå spelaren Josefine Lund som nu återvänt genom sammanslagningen, Ellinore Norin, ännu en ex-ljusblå Evelina Sjöstrand, Nataly San Juan, Sofia Cederberg och Amanda Lindvall.
Så det var alltså Lovisa Byman, Izabelle Lundqvist, Felicia Jingmyr Steiner och Elvira Gustafsson som var de ljusblå om man ser från före sammanslagningen. Nu är det alla ljusblå men det är intressant att se.
Jessica Leander nyss hemkommen från USA där hon varit med Rubeck byttes in i den 71:a minuten och Agnes Höglund, tidigare i VIK och Linnea Söderberg byttes i den 77:e minuten.
Misstänker att Jessica är åter i startelvan i nästa match.

Läs vad Gävle Dagblad skriver om matchen:

http://www.gd.se/fotboll/div-1-dam/vinst-i-omstarten-for-huge-fyfan-va-skont

Bild: Gävle Dagblad, Amelia Maurtizsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar