tisdag 22 december 2015

Izabell till Eskilstuna United...


Fick höra förra veckan att Izabell Rydell hade skrivit på för Eskilstuna United och det blev härom dagen officiellt på hemsidan så det här är ingen nyhet för de flesta för er så det här får bli en reflektion. Det har varit väldigt kul att följa Izabell de sista säsongerna i sin ljusblåa tröja för har det funnits någon som har kunnat att göra mera offensivt än henne på många, många år? Jag har verkligen inte sett någon. Kom att tänka på Cassandra Korhonens genombrott men det är  ändå inte riktigt på samma nivå. Hon har helt klart framtiden för sig om hon får vara skadefri och visst hade det varit roligt att ha en kvar i ljusblått men samtidigt så förstår jag att hon tänker på framtiden. Hoppas verkligen hon får de bästa utvecklingsmöjligheterna i United.
Izabell har verkligen utvecklats från att vara helt målfixerad och vilja göra allt själv och där tänker jag osökt på första halvleken mot Frövi förrförra säsongen till att bli en passningsspelare och där passade hon ju fram till Maria Rodriguez 1-0 mål och även om det var så i den matchen så har det även fortsatt.
Ett naturligt steg för många spelare är BK30 men Izabell tar ett större kliv och tänker Allsvenskan istället för division ett. Ja, det kommer inte att ske nästa år men nu är hon i deras organisation och det ska blir verkligen kul att följa. Önskar henne verkligen det bästa..
Den här bloggen kommer att fortsätta att följa hennes framtid för vår devis är ju "En gång ljusblå, alltid ljusblå".

Favoritbilden får illustrera detta blogginlägg

1 kommentar:

  1. EU gör rätt i att satsa på en tjej som henne som Aftonbladets damfotbollsbloggare hade som 25e intressantaste unga spelaren och den enda från div 2. Speciellt med tanke på att United kommer att behöva en bred trupp nästa år då de ska spela champions league. Hur är det med resten av laget, några intressanta nyförvärv eller tapp av spelare? När det gäller offensiva kapaciteten på många år så är det 20 år sedan det senast spelade i giftig forward i GIF när Helen Nilsson härjade i anfallet tillsammans med Pärnilla Larsson i damallsvenskan med GIF.

    SvaraRadera