söndag 14 december 2014

Nyfiken på: Torsby IF...


När man tänker på Torsby så tänker man osökt på Sven-Göran Eriksson men det finns mera då de har ett fotbollslag som spelar i division två västra Svealand dit de ljusblå nu ansluter. Torsby var det laget som slutade bäst i den divisionen om man räknar bort Rävåsen och Rynninge som avancerade till en högre dimension. Torsby vann nio matcher, spelade fyra oavgjorda och förlorade bara tre så det är lite Ornäs över dem även om Ornäs kommer att lägga in en högre växel kommande säsong.
De gjorde 42 mål och släppte in 21 vilket är mer än VIK, Gideonsberg och Ornäs gjorde i division två norra Svealand. Vad tvungen att titta efter och såg att de matcher som de släppte in mer än två mål var jämna matcher.
Målen gjordes av Julia Martinsson 8, Jasmina Henriksson 7, Ida Hallstenson 6, Linn Pettersson och Rebecca Johnsson 5, Frida Andersson och Maja Johnsson 3. Maja Emfeldt 2. Alina Miller, Ellen Isaksson och Ellen Johansson
Torsby hade 54 åskådare i snitt på sina matcher. Om de skulle hålla samma standard som de gångna säsongen så kommer vi nog hitta på den i toppen nästa säsong också..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar