lördag 13 december 2014

Nyfiken på Råtorps IK...


Hade ingen koll att att Eda IF, Falu FK ens existerade innan jag fick reda på att de skulle spela i samma serie som ett ljusblått lag nära oss. Det är lika dant med Råtorps IK som kommer från Karlstad, men nu ska vi få lära känna dem. Säsongen som var så slutade de femma i division två västra Svealand precis bakom Eda IF och precis före Lillån.Skillnaden var att Råtorp och Lillån var att Råtorp hade en oavgjord mer där Lillån hade en förlust och Eda hade en seger mer och en avgjord till.
Råtorp vad det laget som gjorde minst mål förutom Skattkärr som inte tog ett poäng och Råtorp gjorde bara 23 mål och släppte in 32 vilket ungefär är snittet av insläppta mål och man ser till mellanskiktet i division två västra Svealand. Om man då tittar efter så var de av Råtorps matcher som var de målrikaste matcherna ur deras synvinkel en oavgjord mot slutade 3-3 mot Torsby IF och en 3-1 vinst mot Skattkärs IF. Tar man bort dessa sex mål så blir det alltså 17 kvar under resterande matcher så de var inte så målproducerande. Jämför man med division två norra Svealand så gjord t.ex Arboga Södra 21.
Av dessa så gjorde Cecila Andrésen Karlsson 5, Madeleine Palmeby 3 Anna-Karin Kuylensterna, Ida Jönsson, Linda Nilsson. Louise Andersson, Malin Andersson 2 var och 1 var gjorde Anna Johansson, Carolina Jansson, Caroline Carlsson, Hanna Andersson och Sara Brunzell
Publiksnittet var 43...
Själv tycker jag att de här genomgångarna av de ur ljusblå synvinkel nya lagen ger något då man får en liten bild av hur den gångna säsongen varit..
Bilden är tagen av Torsby IF..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar