lördag 26 november 2016

Morgonstund har inte boll i mål...


I första matchen i distriktsmästerskapet i futsal så ställdes de ljusblå mot Rytterne som hade förstärkt med några AIK-spelare som Nicole Modin och Hanna Helg. Den drog igång med kamp och de ljusblå började med att trycka på men det dröjde inte länge för än Rytterne tog över och fick iväg ett par skott. De ljusblå försökte att spela sig in i matchen med sitt patenterade passningsspel. Det gick inte så snabbt och Rytterne var mera på. Nicole kapade Matilda Åheö´n rejält så att hon fick bäras av plan genom att gå för hårt i en situation där hon både gick på boll och spelare. Skönt att Matilda snart var tillbaka på plan. Rytterne pressade på och de ljusblå gick på kontring. Ny fick de ljusblå till lite bra direktpassningsspel och fick till skott som gick över mål. De ljusblå fick nu till press och kom upp i tempo men Rytterne fick en frispark i bra läge som blev lite farlig..
Nu får du allt trycka på läs mer för att läsa om resten av matchen:


Nicole skapade en farlighet för Rytterne men de ljusblå kunde reda ut det hela. För de ljusblå så utmanade Kajsa Hall Wistling och hela det ljusblå laget var på hugget. De ljusblå laddade för skott men läget var inte fritt. Ja, det säger en hel del om matchens karaktär att man noterar sånt. Passningsspelet var bra och de ljusblå fick till ett skott på mål vid ett inkast. Hela laget var mera på och Matilda fick till ett löst skott. Det var nu ett ljusblå övertag och det skapades hörnor x flera. Den som var vassast i Rytterne var Nicole som krutade iväg ett skott utifrån. Ett bra ljusblå passningspel frispelade Kajsa som fick till en tåpåj med bra tryck som Rytternes målvakt tog hand om.. Rytterne fick igång sitt passningsspel men de ljusblå kunde reda ut. Det svängde snart igen och de ljusblå började att trycka på och det var kamp på plan..



Intensiteten var det nu inget fel på och de ljusblå tryckte på. En bra passning gjorde att Darja Andersson kunde få läge för ett hårt skott men strax efter så replikerade Rytterne även de med ett skott på mål och strax efter det så fick de en frispark. De ljusblå kontrade och kunde sen skapa press. De ljusblå fick en frispark och strax efter så var det Rytternes tur att bryta dödläget i den mållösa matchen med ett skott mot mål men det var ingen kraft i detta. Innan domaren hade blåst av matchen så kom Rytterne till en kontring men matchen slutade mållöst...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar